Title Sequence

SKILLSLAB

Ik mijn Skillslab gingen we een Tilte Sequense maken. Dat is een soort intro van een film of serie waar de namen van de acteurs en de crew in aangekondigd worden. Mijn keuze is de mini-serie Chernobyl geworden.De rede voor deze keuze is omdat ik dit echt een top serie vind en het nog geen intro had.

dit is mijn eerste opzet. Deze sfeer wil ik graag aanhouden maar de vorm is nog niet zeker. De beelden heb ik zelf geschoten.

in mijn tweede schets heb ik me voornamelijk gefocust op de titels. Wat er voor mijn gevoel het beste bij past is lekker lompe tekst, ook heb ik somigge letters in de titels omgedraaid om toch een beetje het oostblok gevoel te krijgen. 

Dit is mijn eindresultaat. Ik heb veel plezier in het vrije werken gehad, we werden erg vrij gelaten in wat we wilde maken. Voor mijn gevoel verliep alles redelijk goed, het enigste min puntje was dat ik voor het filmen naar een verlaten staalfabriek in luik was gereden, maar ik er vrij snel uitgestuurd werd door de beveiliging. Dus daar heb ik helaas nie veel kunnen filmen.